piirros_paivittaistavara image

Santasalo Ky jatkaa kaupan tutkimustoimintaa

Santasalo Ky konsultointipalveluiden siirryttyä WSP:n Kaupunkitalous ja kauppa -yksikköön, Santasalo Ky jatkaa kaupan tutkimustoimintaa ja ostovoimatutkimuksia sekä tilastollisia analyyseja kaupasta ja matkailusta. Päätuotteenamme tulee edelleen olemaan kauppaan kohdistuvan ostovoimatietojen tuottaminen.

Santasalo Ky:n toiminta siirtyy 6.6.2014 Marjaniemen toimipisteeseen.

WSP on ostanut Santasalo Ky:n liiketoiminnan

WSP on ostanut kaupan konsultointipalveluihin erikoistuneen Santasalo Ky:n liiketoiminnan. Kaupan avulla WSP vahvistaa yhdyskuntien suunnitteluosaamista kaupan ja palveluiden alan asiantuntemuksella. Kaupalla saadaan vahvistusta yhdyskuntien ja kaupunkikeskustojen kaupalliseen kehittämiseen.

"Perustettu yksikkömme tarjoaa asiakkaille kaupan alan konsultointia ja taloudellisten vaikutusten arviointia. Tämä koskee erityisesti yhdyskunta- ja keskustakehityshankkeita, mutta myös liikenteen projekteja. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme suunnitelmia, joiden avulla yhdyskunnat menestyvät ja kehittyvät vetovoimaisemmiksi. Tärkeänä osana palveluitamme on myös suunnitelmiemme vaikutusten todentaminen", Ympäristö- ja arkkitehtuurilinjan johtaja Terhi Tikkanen-Lindström WSP:ltä sanoo.

Santasalon palveluihin kuuluvat muun muassa kaupunkikeskustojen kaupallinen kehittäminen, kauppapaikka- ja kävelykatusuunnittelu, kaupan palveluverkkoselvitykset, kauppakeskusten ja liikerakennusten toiminnallinen suunnittelu sekä taloudellisten vaikutusten arviointi. 

WSP:n uusi Kaupunkitalous ja kauppa -yksikön toiminta käynnistyi 1.6.2014. Yksikönpäällikkönä toimii WSP:lle liiketoimintakaupan myötä siirtyvä Santasalon toimitusjohtaja, KTM Tuomas Santasalo. Tuomaksen lisäksi yksikössä työskentelee toinen Santasalolta WSP:lle siirtyvä asiantuntija, KTM Katja Koskela.

Yksikön tarjoamat ydinpalvelut ovat Kaupan konsultointi ja Taloudellisten vaikutusten arviointi.

Ympäristö- ja arkkitehtuurilinjan johtaja Terhi Tikkanen-Lindström,

WSP, puh. 046 878 3130, terhi.tikkanen-lindström@wspgroup.fi

Kaupunkitalous ja kauppa -yksikön päällikkö Tuomas Santasalo

WSP, puh. 040 5262 620, tuomas.santasalo@wspgroup.fi